18 Eylül 2012 Salı

Top 4 Lush Ürünlerim !

Lush'ın ürünleri tamamen doğal ve el yapımı. En sevdiğim 4 ürünü sizinle paylaşıyorum ! Ben İstanbul'da Nişantaşı City's 'de bulunan mağazalarından alışveriş yapıyorum, fakat websitelerinden size en yakın mağazayı bulabilir ya da internet üzerinden satın alma yapabilirsiniz.
H'suan Wen Hua saç nemlendirici'yi duştan önce saçınıza sürüyorsunuz ve 20 dk. kalıyor, sonra yıkıyorsunuz. Saçınızı nemlendiriyor ve yumuşatıyor. En sevdiğim ürün diyebilirim.
R&B kabaran ve uçuşan saçları yatıştırmak için kullanılıyor. Sadece bir mercimek kadar kullanmak yetiyor. Ürünün ağır doğal bir kokusu var dolayısıyla, fazlasını kullanırsanız kafanız gün içinde çok ağır kokar - benden söylemesi :)

Rub Rub Rub Deniz tuzu, bergamot, yasemin ve mimoza içeren duş jelinin peeling özelliği de var. Deniz tuzu kokusunu yoğun olarak alıyorsunuz ve cildinizi yumuşacık bırakıyor.

Brazened Honey yüz maskesi rezene ve ardıç, badem kabukları, bal hammadeleri olan bu yüz maskesi hem cildinizi dış etkenlerden temizler hem de rahatlatır. Taze yüz maskeleri maksimum 30 gün içinde tüketilmesi gerekiyor, onun için size önerim bir maske bitmeden yenisini almayın..

Lush ürünlerinin kokuları bazen ağır gelebiliyor, onun için size önerim, satın almadan önce mağazada koklayıp ürünleri görmenizden yana...

- ZN
SHARE:

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

© Makeup by Nili. All rights reserved.
Blogger templates by pipdig